Terugblik Vitaliteitsweek 2022

Eindelijk was de vitaliteitsweek weer terug, en hoe! Een week gevuld met superleuke activiteiten, (win)acties en vitaliteit! In deze blog blikken wij terug op een geslaagde vitaliteitsweek. Wij zeggen, op naar volgend jaar!

 

Maandag 16 mei en dinsdag 17 mei

Maandag en dinsdag zijn wij op pad gegaan met de achterbak vol @WORK Vitamines. Deze heerlijk gevulde fruitkistjes hebben wij langs gebracht bij onze opdrachtgevers. Zo proberen wij een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van onze opdrachtgevers en flexkrachten. Om bij gezonde voeding te blijven deelde Anoeska vandaag haar heerlijke recept voor bananenbrood. Heb jij hem al gemaakt?

 

Woensdag 18 mei

Vandaag was de voetbalclinic voor kinderen gegeven door Alex van der Veen van Veens Voetbal Academie. En wat een geslaagde middag was het! Na diverse rondes met voetbalactiviteiten, en een lekker drankje tussendoor, was het tijd voor de prijsuitreiking! De nummers 1,2 en 3 van de jongere en oudere groep kregen een echte @WORK voetbal medaille. Maarrr, ook voor de rest lag er wat leuks klaar want eigenlijk was iedereen een winnaar! Wij kunnen niet wachten tot de volgende voetbalclinic voor kinderen!

 

Donderdag 19 mei

Op de donderdag was het de nationale “Fiets naar je werk” dag. Helaas viel dit door het weer wat in het ‘water’ maar dat weerhield deze toppers er niet van om alsnog (misschien een dag eerder 😉) op de fiets naar het werk te gaan!

Vandaag was de BBC Drachten (Business Breakfast Club Drachten) te gast bij ons op kantoor. Hier kwamen zij bijeen voor het ondernemers ontbijt en dit keer was het aan ons om dit te organiseren. Alles natuurlijk in het teken van de vitaliteitsweek, daarom stond er een gezond ontbijt klaar en ging iedereen naar huis met een kistje @WORK Vitamines!

(Foto's van BBC Drachten)

Vrijdag 20 mei

De vitaliteitsweek zou afgesloten worden met een workshop suppen, maar helaas viel dit ook (letterlijk) in het water. Omdat we dit wel graag willen doen hebben wij hiervoor een nieuwe datum gepland! Woensdag 1 juni 19:00 uur. En iedereen kan weer meedoen, dus meld je snel aan! >AANMELDEN

 

@WORK Stappen Challenge

De hele week kon je meedoen aan de @WORK Stappen Challenge waarmee je superleuke prijzen kon winnen. Deze week hebben wij contact opgenomen met de winnaars en hebben zij hun prijs opgehaald!

WINNAAR: Oeds de Haan (Jaarabonnement bij de sportschool)
Tweede prijs: Nancy Reindersma (Sporthorloge)
Derde prijs: Nienke Herder (Cadeaubon ter waarde van €75,- bij Voetbalshop.nl)

 

Blog Vitaliteitsweek

Rommie Woudstra: “De vitaliteitsweek van @WORK”
Anoeska Verwoert: “Bananenbrood van Anoeska”
Ben jij financieel fit?
Hoeveel stappen zet jij op een dag?
Vitaliteit bij @WORK

 

Tot volgend jaar!

Waarmee kunnen we je helpen?