Over @WORK

Wij zoeken naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Dat maakt ons als uitzendbureau natuurlijk niet uniek, maar hoe wij met jou werken wél. Je bent voor ons geen nummer: wij noemen je graag bij je naam. Wij gaan graag écht met je in gesprek om erachter te komen wat je zoekt in een (nieuwe) baan of wie voor u de geschikte kandidaat is binnen uw bedrijf. Wij gaan voor een klik van twee kanten!

@WORK is een middelgroot uitzendbureau met vestigingen in Drachten en Kollum. We zitten bewust niet in de grotere ‘plaatsen’ omdat we graag ‘tussen’ onze opdrachtgevers en flexkrachten zitten.  Met 16 medewerkers die ieder gespecialiseerd zijn in een eigen vakgebied, werken we dag in dag uit aan de ideale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Onze persoonlijke werkwijze past bij de nuchterheid van de Friese bevolking. Geen poespas: we doen gewoon wat we beloven.

Bij @WORK staat de flexkracht voorop. Niet dat de opdrachtgever niet belangrijk is, maar als de flexkracht tevreden is, dan plukt de opdrachtgever daar de vruchten van, zo is onze gedachte. Wij hebben trouwe flexkrachten. Mensen die al jaren voor ons werken. Het mooie is dat ze overal werkervaring meenemen. Dat is alleen maar positief voor onze opdrachtgevers. Om de binding te versterken en de flexibele medewerkers goed beslagen ten ijs te laten komen investeren we veel in opleiding, bijscholing en in loopbaanbegeleiding.

▶ Ben jij op zoek naar een baan? Kijk dan eens bij onze vacatures.
▶ Zoekt u de ontbrekende schakel binnen uw bedrijf? Wij zoeken graag voor u naar de perfecte kandidaat! Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden!

LEES ONZE BLOG OVER WERKEN BIJ @WORK

ALLES WAT JE MOET WETEN OVER PAYROLL

WERVEN IS NIET ALLEEN EEN RONDJE BELLEN

Waarmee kunnen we je helpen?