De vitaliteitsweek van @WORK!

Wat betekent vitaliteit voor Rommie Woudstra, directeur van @WORK?

Eindelijk!! Na twee jaar afwezigheid door corona kunnen we onze vitaliteitsweek weer organiseren. Ook dit jaar is het gelukt om wederom een mooi programma neer te zetten met heel veel leuke activiteiten. Ik nodig dan ook graag al onze (flex)medewerkers en opdrachtgevers van harte uit om mee te doen.

Vitaliteit betekent voor iedereen iets anders

Voor mij persoonlijk heeft vitaal zijn alles te maken met lekker in je vel zitten. Niet alleen op het gebied van gezond eten en sporten, maar zeker ook het gevoel hebben dat werk en privé in balans zijn. Na een drukke werkdag vind ik het bijvoorbeeld heerlijk om een wandeling te maken met onze hond Beau of een rondje te fietsen om te genieten van ons prachtige coulissen landschap. Even uitwaaien en mijn hoofd leeg maken. Door lekker te bewegen krijg ik weer nieuwe energie.

Passie voor tennis

Waar ik ook veel energie van krijg is tennis! Zeker twee keer, maar meestal drie keer per week kun je mij op de tennisbaan vinden. Ik hou van het spelletje! Ik ben een echte ‘net’ speler. Lekker aanvallend en kort op de bal! Een positie waar je heerlijk kunt scoren. Daarnaast vind ik het onderdeel van een team zijn erg leuk. Samen strijden voor het beste resultaat is iets wat ik niet alleen in mijn werk prettig vind maar ook zeker op de tennisbaan!

 

Vitaliteitsweek in het teken van Spieren voor Spieren

Dat sporten en bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend is, realiseer ik mij maar al te goed. Daarom gaan wij tijdens onze vitaliteitsweek proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren. Dit goede doel past perfect bij ons programma waarbij wij de hele week extra aandacht besteden aan het thema vitaliteit, iets wat voor kinderen met een spierziekte een hele andere betekenis heeft. Daarom willen wij graag stil staan bij een ziekte die een enorme impact heeft op de vanzelfsprekendheid van bewegen.

@WORK vitaliteitsweek voor iedereen!

Als werkgever vind ik de vitaliteit van mijn (flex)medewerkers erg belangrijk. Door in deze week extra aandacht aan dit thema te schenken hoop ik iedereen te enthousiasmeren om gezond te eten en meer te bewegen. Dit kun je al bereiken door kleine veranderingen in je dagelijkse routine door te voeren. Tijdens deze week wil ik onze(flex)medewerkers stimuleren om in hun eigen dagelijkse leven bewuster met het thema vitaliteit om te gaan. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn; Door eens wat vaker op de fiets naar het werk te gaan of in de pauze een ommetje te maken ben je al op de goede weg. In ons programma hebben we allemaal leuke activiteiten georganiseerd waar iedereen die aan @WORK is verbonden aan mee mag doen. Let op: Bij een aantal activiteiten vallen er leuke prijzen te verdienen! Daarnaast mag je ook een partner, vriend, vriendin, zoon, dochter, buurman of buurvrouw aanmelden want samen is altijd leuker dan alleen! Naast alle sportieve activiteiten hebben we deze week ook extra aandacht voor het financiële welzijn van onze (flex)medewerkers, de balans tussen werk en privé en gezonde voeding.

Tijdens alle activiteiten die wij deze week gratis organiseren zullen wij actief geld in zamelen voor Spieren voor Spieren om op die manier ons steentje bijdragen!

Wacht niet langer en meld je snel aan want voor sommige activiteiten geldt vol = vol!

 

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA!
Waarmee kunnen we je helpen?