Ben jij financieel fit?

Stressvrij en zonder geldzorgen aan het werk?

Financiële fitheid

Financiële fitheid vormt de basis om arbeidsfit te worden en te blijven. Geldzorgen kan enorm veel stress opleveren. Een financieel fitte werknemer is productiever, mobieler en gelukkiger. Daarom maakt financiële fitheid onderdeel uit van de @WORK Vitaliteitsweek.

Heb je vragen of zorgen over geld? Je bent niet de enige! Een op de vijf huishoudens heeft geldstress en neemt dit mee naar de werkvloer. Levensgebeurtenissen kunnen gevolgen voor je financiële situatie hebben. Denk aan samenwonen, een huis kopen, een kind krijgen, uit elkaar gaan, ziekte, ontslag en overlijden van een partner. Op Wijzeringeldzaken.nl vind je hier meer informatie over. Hier staan ook tips om beter rond te komen en te sparen voor onverwachte uitgaven, toekomstplannen en pensioen.

Weet jij hoe financieel fit je bent? Ga naar Geldfit.nl en doe de online test om dit te ontdekken. Je ontvangt binnen twee minuten een advies voor je persoonlijke situatie en bij geldzorgen een overzicht van waar je terecht kunt voor hulp bij jou in de buurt. Dit is gratis en anoniem. Wil je liever iemand spreken? Bel of chat dan gratis met Geldfit via telefoonnummer 0800-8115.

 

Budgetcoach via @WORK

Wij willen graag dat onze medewerkers zich ontwikkelen, blijven leren, gezond zijn en dus ook financieel fit zijn. Daarom kun je als je werkzaam bent via @WORK in aanmerking komen voor een gratis budgetcoach. De budgetcoach kijkt met je mee naar je financiële zaken, waaronder toeslagen en financiële tegemoetkomingen. Maar kan je ook helpen met plannen. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze collega Anoeska (anoeska@workbv.nl), kom langs of bel naar 0512 587 999. Wil je dit liever regelen zonder de hulp van @WORK en blijf je liever ‘anoniem’, dat kan uiteraard ook. Mail dan naar info@doorzaam.nl of kijk voor meer informatie op Doorzaam.nl.

Bekijk hier een filmpje over budgetcoaching: https://youtu.be/BoEflAguEds

Waarmee kunnen we je helpen?