Stappenplan urenregistratie

Jouw loon kunnen wij uitbetalen als wij weten hoeveel je hebt gewerkt. Je gewerkte uren kun je invoeren in ons online urenregistratiesysteem. Hieronder lees je hoe dat werkt.

LET OP: Vul alleen je gewerkte uren in! heb je een week niet gewerkt, dan hoef je niks door te geven. Dus geen urenbriefjes met 0 uren doorgeven.

Stap 1: Inloggen op de online urenregistratie

Zodra je voor ons aan de slag gaat ontvang je automatisch een e-mail met inlogcodes die je kunt gebruiken om de gewerkte uren door te geven. (Uren doorgeven kan ook offline, door ons zelf de gewerkte uren door te geven via de telefoon of door bijvoorbeeld een urenbriefje in te vullen)

Via onze website rechtsboven de knop vinden voor de urenregistratie (zie afbeelding hieronder). Wil je je uren doorvoeren klik dan nogmaals op ‘Urenregistratie’ in het blauwe vakje (boven stappenplan). Vervolgens kun jij je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Je kan ook hier klikken om in het urenregistratie-systeem te komen.

Stap 2: Een nieuw urenbriefje aanmaken

Je bent nu ingelogd. Om een nieuw urenbriefje aan te kunnen maken klik je op de knop ‘Vul een nieuw urenbriefje in’. Let op: dit dien je in het weekend te doen, uiterlijk op maandag!

Vervolgens krijg je een kalender te zien met weeknummers. In deze kalender klik je op de week waarin jij hebt gewerkt en waarvoor je de uren wilt doorgeven. Indien je voor meerdere bedrijven aan de slag bent, moet je eerst aangeven voor welk bedrijf je een urenbriefje wilt invullen voordat je onderstaande kalender ziet.

Stap 3: Het urenbriefje invullen

Je ziet nu een leeg urenbriefje staan die door jou ingevuld moet worden. Het eerste veld dat je moet invullen is de werkdag. Dit doe je door op het pijltje te klikken en vervolgens de juiste keuze te maken

Nadat je de juiste dag hebt ingevuld maak je een keuze uit de uursoort. Vaak zullen dit normale uren zijn. Maar je kunt hier bijvoorbeeld ook aangeven of je overuren hebt gemaakt. Vervolgens vul je het aantal uren in. Dit rond je af op decimalen. Heb je bijvoorbeeld 8 uur en een kwartier gewerkt? Vul dan 8,25 in en niet 8,15.

Het kopje verantwoording is geen verplicht veld. Wel kun je ervoor kiezen om hier bijvoorbeeld neer te zetten wat je werktijden zijn geweest. Tot slot druk je op de knop ‘Toevoegen’. Je ziet nu dat het urenbriefje wordt gevuld met de uren die je net hebt aangegeven. Dit herhaal je per gewerkte dag tot alle gewerkte uren van deze week hebt ingevuld.

Stap 4: Uren aanbieden aan de opdrachtgever

Het urenbriefje is nu ingevuld, maar je bent nog niet klaar. In de laatste stap is het belangrijk dat de ingevulde uren worden aangeboden aan het bedrijf waarvoor je hebt gewerkt. Dit doe je door naar beneden te scrollen en onderaan de pagina op de blauwe knop te drukken waarop staat ‘Aanbieden aan … (bedrijf waar je hebt gewerkt)’.

In bovenstaand voorbeeld staat er ‘Aanbieden aan @WORK Personeelsdiensten’, maar in jouw geval staat hier natuurlijk de naam van het bedrijf waar je hebt gewerkt.

Je uren zijn nu aangeboden aan het bedrijf waarvoor je hebt gewerkt. Zij krijgen automatisch een e-mail binnen met je ingevulde uren. Zodra zij akkoord geven voor jouw uren worden ze bij de eerstvolgende verloning uitbetaald.

LET OP: onze salarisuitbetaling vindt elke woensdag plaats. Houd er rekening mee dat de uren die je werkt een week later worden uitbetaald.

Veel succes! Heb je nog vragen over het digitaal aanbieden van je uren, laat het ons weten. Wij helpen je graag!

UREN REGISTREREN

Je uren gemakkelijk en snel online invoeren of inzien. Klik hier voor ons urenregistratie systeem.

INLOGGEN

Direct solliciteren, of je persoonlijke gegevens wijzigen. Klik hier voor je persoonlijke profiel.