Beste relatie,

Ongetwijfeld heeft u het een en ander meegekregen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), die ingaat op 1 januari 2020 en grote veranderingen met zich mee gaat brengen. Maar wat houden deze veranderingen in?

Wij delen graag onze kennis met u en daarom organiseren we op 4 november een kennissessie met praktische tips geheel in het teken van de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Meld u, via de onderstaande link, kosteloos aan voor deze kennissessie. Neem gerust een (HR-)collega mee, inschrijven kan namelijk voor meerdere personen (vol = vol).

 

Geen velden gevonden.

 

WAB KENNISSESSIE 

Wanneer | maandag 4 november
Programma | 15.15 uur: ontvangst | 15.30 uur: kennissessie | 17.30 uur: afsluiting & borrel
Waar | Het Karmelklooster. Burgemeester Wuiteweg 162, 9203 KP Drachten > klik hier voor een routebeschrijving

De Wet Arbeidsmarkt in Balans
Per 1 januari a.s. treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (de WAB) in werking. Reden genoeg om alle wijzigingen die de WAB voor u in de dagelijkse praktijk met zich meebrengt op een rij te zetten, zodat u goed voorbereid het nieuwe jaar ingaat. Deze wet heeft betrekking op elke werkgever in Nederland. Niet alleen wanneer u gebruik maakt van uitzendkrachten of payrollkrachten maar ook wanneer u tijdelijke of vaste medewerkers in dienst heeft zal deze wet impact hebben op uw bedrijfsvoering. Om u goed voor te bereiden op de gevolgen van de WAB organiseren wij deze kennissessie. Door de kleinschalige opzet is er veel ruimte voor het stellen van vragen.
Vragen? Heeft u vragen over deze kennissessie of de WAB? Neem dan contact met ons op. Wij hopen u binnenkort te zien tijdens de @WORK Kennissessie!                      
, , , ,. , , .   , , , ,. , , . , , , ,. , , . , , , ,. , , .
Waarmee kunnen we je helpen?