Ik zal mijzelf even voorstellen; mijn naam is Rommie en ik woon samen met mijn man, kinderen en onze trouwe viervoeter Beau in Buitenpost. In mijn vrije tijd kun je mij vaak op de tennisbaan vinden. Ik vind het heerlijk om (het liefst in competitie verband) een balletje te slaan! 

In 2007 ben ik @WORK gestart met de gedachte werkzoekenden en de regionale arbeidsmarkt beter met elkaar te verbinden. Samen met mijn fantastische collega’s werken wij iedere dag hard aan deze verbinding. 

@WORK is meer dan een gewoon uitzendbureau! Wij helpen flexkrachten verder te komen. Naast het aanbieden van leuke banen, bieden we ook de mogelijkheid tot (om)scholing aan. We luisteren goed naar de wensen en behoeften en kijken welke mogelijkheden er zijn om iemand vooruit te helpen. Voor opdrachtgevers zijn wij meer dan een leverancier van flexkrachten. Wij zijn vooral een samenwerkingspartner die meedenkt, vooruitkijkt en weet welke kansen er op de arbeidsmarkt zijn. Daarnaast zijn wij experts op het gebied van wet- en regelgeving en helpen graag met het vormgeven en optimaliseren van uw (flexibele) personeelsbestand.  

Waarmee kunnen we je helpen?