Even voorstellen

Misschien heb je het al wel gezien in Drachten: ons kantoor is qua ruimte verdubbeld! Natuurlijk niet zonder reden, we groeiden uit ons jasje en konden wel een paar aanpakkers gebruiken! Wie weet heb je ze de afgelopen weken al eens gesproken via de telefoon, of zelfs al in het echt ontmoet: onze nieuwe intercedenten: Anoeska en Tjeerd Jan. Ze stellen zich graag even aan je voor!

Anoeska Verwoert

Zie hier: onze nieuwste aanwinst Anoeska! Al in de eerste week bij @WORK voelde ze zich als een vis in het water. Over die vis gesproken, die wil ze nog graag op kantoor, in een @WORK-blauwe kleur… Jammer dat Sinterklaas net weg is 😉

Anoeska haalt veel voldoening uit het blij maken van uitzendkrachten en opdrachtgevers. In haar vrije tijd wordt ze heel blij (en wij ook!!) van het maken (en opeten) van haar lekkere en verantwoorde baksels!

Benieuwd wat ze voor jou kan betekenen of hoe haar zelfgemaakte taartjes smaken? Kom eens langs voor een bakje, ze vertelt je er graag meer over!

Tjeerd Jan Heidbuurt

Deze sportieve jongeman voegden we ook maar wat graag toe aan ons team. Als intercedent, alias speurneus, gaat Tjeerd Jan graag op zoek naar de ‘gouden match’ tussen uitzendkracht en opdrachtgever. Met een flinke portie Friese nuchterheid en zijn oprechte interesse in een ander gaat dat vast helemaal goed komen!

Ondanks dat Tjeerd Jan nog maar een aantal weken bij ons werkt, voelt hij zich helemaal thuis in de @WORK-familie. Het plaatje zou helemaal compleet zijn met een oude platenspeler op zijn bureau, maar die moet nog door de commissie bij zijn collega’s van de benedenverdieping…

Ben jij op zoek naar die ene bijzondere plaat uit de eighties, een leuke baan, of naar dat ene ontbrekende talent binnen jouw bedrijf? Tjeerd Jan helpt je graag!
Waarmee kunnen we je helpen?