VITALITEITSWEEK @WORK

Net als voorgaande jaren organiseert @WORK Personeelsdiensten weer een vitaliteitsweek! 😃 🍏 Deze week staat helemaal in het teken van gezond eten en bewegen, kortom fit naar je werk gaan. Speciaal voor jou hebben wij weer een fantastisch programma samengesteld om jou een vitale week te bezorgen. Lees snel verder en meld je aan voor de leuke activiteiten!

MAANDAG 13 MEI – @WORK Padeltoernooi 19:00 uur

Dit is je kans om een avondje de padelbaan onveilig te maken en wie weet ga jij ervandoor met de felbegeerde @WORK trofee! Ben je vaak te vinden op de padelbaan of is deze sport voor jou compleet nieuw? Geen probleem, bij het @WORK Padeltoernooi is iedereen welkom! Bij aankomst worden de spelregels uitgelegd. Uiteraard houden wij bij de indeling van het toernooi zoveel mogelijk rekening met de verschillende sportniveaus, zodat iedereen een lekker balletje kan slaan. Wij zijn alvast begonnen met oefenen!

Meedoen:        GRATIS
Tijd:                 Vanaf 19:00 uur tot 22.00 uur
Locatie:           Kalverdijkje 76B, 8924 JJ Leeuwarden

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN! (vol=vol)

WOENSDAG 15 MEI – @WORK Voetbalmiddag | 15:15 uur

Na groot succes is de @WORK Voetbalmiddag terug! Dit jaar organiseren wij wederom een toffe voetbalmiddag voor de kinderen (groep 3 t/m 8) van onze flexkrachten en opdrachtgevers. Niemand minder dan Alex van der Veen van Veens Voetbal Academie Kollum zal deze voetbalclinic verzorgen. Iedereen is welkom tijdens deze sportieve middag, neem daarom de vriendjes en vriendinnetjes van je kind(eren) gezellig mee!

Meedoen:        GRATIS
Tijd:                 15:15 – 16:15 uur
Locatie:           Bernhardlaan 83a, 9291 MP Kollum

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN! (vol=vol)

DONDERDAG 16 MEI – Fiets naar je Werk Dag

Donderdag 16 mei is het de Nationale Fiets naar je Werk Dag. Op deze dag gaan wij als echte @WORK’ers natuurlijk allemaal op de fiets naar ons werk! Doe jij ook mee? En heb je een collega in de buurt wonen? Fiets dan samen, wel zo gezellig!

Laat ons zien met wie jij fiets en hoe gezellig het is door een foto naar ons te sturen. Dit kan via social media of stuur ons een Whatsapp bericht (0630779944). Wij hebben er zin in!

EEN BOORDEVOL PROGRAMMA

Tijdens de vitaliteitsweek staan wij niet alleen stil bij bewegen. Onze social mediakanalen staan deze week ook boordevol interessante tips en tricks om met een gezond gevulde broodtrommel naar het werk te gaan en welke producten daarbij een handje helpen. Tenslotte laten wij zien hoe het team van @WORK fit en vitaal blijft. Volg ons daarom op onze socials! 
 
Wij kijken ernaar uit je te zien tijdens de vitaliteitsweek! 

Wij van @WORK vinden het belangrijk dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten en gezond zijn. Regelmatig sporten hoort bij een gezonde levensstijl en stimuleren wij daarom graag! Als flexkracht van @WORK ontvang jij korting op jouw sportabonnement bij een sportschool uit de omgeving van Drachten. Wil jij graag meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij vertellen jou graag meer!

Waarmee kunnen we je helpen?