VITALITEITSWEEK @WORK

In de week van 20 tot en met 24 mei staat alles bij @WORK in het teken van VITALITEIT! Zit jij goed in je vel, ben je sportief en leef je gezond? Of zou je juist wel graag wat vitaler willen zijn, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Wij geven je graag wat inspiratie over wat je onder andere kunt doen om vitaal te zijn én te blijven!

Een week vol sportieve en gezonde evenementen voor flexwerkers, opdrachtgevers en eigen personeel. Omdat wij geloven dat fitte en gelukkige werknemers beter presteren en langer in staat zijn hun beroep te beoefenen. Lees snel verder en kom erachter welke sportieve en gezonde activiteiten we voor jou in petto hebben!

MAANDAG 20 MEI – BOOTCAMP in BAKKEVEEN | 19:00 uur

Ben jij graag buiten en lijkt het jou leuk om eens een les Bootcamp mee te beleven? Op maandagavond verzorgt Outdoor Bakkeveen speciaal voor @WORK een groepsles BOOTCAMP in de mooie bosrijke omgeving van Bakkeveen. Plezier staat voorop tijdens deze groepsles: iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen! Neem gerust een vriend(in), je man/vrouw, kennis, buurman/vrouw of collega mee! Waar wacht jij nog op? …Meld je nu GRATIS aan! Alle deelnemers ontvangen een leuk fitpakket. VOL=VOL! (meld je nog snel aan voor maandag!) > AANMELDEN   

DINSDAG 21 MEI & WOENSDAG 22 MEI- GEZONDE LUNCHDAG

Wil jij op dinsdag of woensdag GRATIS een lekkere gezonde lunch van ons ontvangen? Als jij binnen een straal van 25 kilometer vanuit Drachten of Kollum werkt, bezorgen wij een lunch op jouw werkplek! Het enige wat je hoeft te doen is: ons een appje sturen met daarin jouw naam, werklocatie en of je op dinsdag 21 mei of woensdag 22 mei een lunch wilt ontvangen. > APP NAAR: 0630779944  

DONDERDAG 23 MEI – OP DE FIETS NAAR JE WERKDAG *WIN ‘N FIETS!*

Op Nationale-op-de-fiets-naar-je-werkdag gaat ons gehele team op de fiets naar kantoor. Natuurlijk kun je onze spannende avonturen op de fiets meebeleven op social media! Hoe leuk zou het zijn als ons voorbeeld wordt gevolgd door heel veel andere @WORK-ers? …Fiets jij ook mee?! We verloten een prachtige @WORK-fiets onder @WORKER’s die ons een fietsselfie sturen in de actieweek. De leukste inzending wordt beloond met een prachtige fiets! > VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR MEER INFO!  

VRIJDAG 24 MEI – GRATIS TOEGANGSKAARTEN SWIMFUN

Ben jij een echte waterrat? Dan hebben we goed nieuws voor je! Jij krijgt twee GRATIS toegangskaarten van ons voor het geweldige subtropische zwemparadijs Swimfun in Joure! Een bezoekje aan Swimfun staat garant voor uren speelplezier: een leuk en sportief uitje voor het hele gezin. Wil jij graag twee gratis toegangskaarten ontvangen? Meld je dan even aan via onderstaande link, wij zorgen er dan voor dat er een voucher voor je klaarligt op onze vestiging in Drachten of Kollum. Voorwaarden: twee toegangskaarten per flexwerker of opdrachtgever, voucher tot 1 juli 2019 in te leveren bij Swimfun. > JA, IK WIL GRAAG NAAR SWIMFUN!