VITALITEITSWEEK @WORK

In de week van 16 tot en met 20 mei 2022 staat alles bij @WORK in het teken van VITALITEIT! Zit jij goed in je vel, ben je sportief en leef je gezond? Of zou je juist wel graag wat vitaler willen zijn, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? En hoe zit met jouw financiële fitheid? Wij geven je graag wat inspiratie over wat je onder andere kunt doen om vitaal te zijn én te blijven!

Een week vol sportieve en gezonde evenementen voor flexkrachten, opdrachtgevers en intern personeel. Omdat wij geloven dat fitte en gelukkige werknemers beter presteren en langer in staat zijn hun beroep te beoefenen. Lees snel verder en kom erachter welke sportieve en gezonde activiteiten we voor jou in petto hebben!

>SPIEREN VOOR SPIEREN

Blog

Rommie Woudstra: De Vitaliteitsweek van @WORK Anoeska Verwoert: Bananenbrood Financieel Fit: Ben jij financieel fit?  

MAANDAG 16 MEI – @WORK Stappen Challenge| ma 6:00 uur – vr 18:00 uur

Beweeg jij voldoende op een werkdag? En hoeveel stappen maak jij eigenlijk in een werkweek? Doe in de vitaliteitsweek mee met de @WORK Stappen Challenge. Door zoveel mogelijk stappen te maken, wat uiteraard goed is voor je vitaliteit, kun je ook nog geweldige prijzen winnen, waaronder een sporthorloge, een jaarabonnement bij de sportschool en…! >MEER INFORMATIE  

DINSDAG 17 MEI – @WORKOUT | 19:30 uur

JA! @WORKOUT! Op dinsdagavond kan je meedoen aan de @WORKOUT bij de sportscholen Happy Fit (regio Drachten) en Switte (regio Kollum). Én het leuke is dat iedereen mee mag doen! Dus vraag je collega of sportbuddy mee, geef jullie op, trek je sportoutfit aan (let op: de @WORKOUT is buiten) en let’s go! Happy Fit 35: Lijteplein 8, 9247EN Ureterp. Switte: Einsteinstraat 1A-A, 9285WN Buitenpost. Meedoen aan activiteit is gratis maar let op, vol = vol.

WOENSDAG 18 MEI – VOETBALCLINIC | v.a. 15:15 uur

Jong geleerd is oud gedaan, daarom organiseren wij voor de kinderen van onze medewerkers een voetbalclinic. En niemand minder dan Alex van der Veen van Veens Voetbal Academie helpt ons hierbij! Ook hier is iedereen wederom welkom dus neem de vriendjes en vriendinnetjes van je kind(eren) mee voor een sportieve middag! Tijd: 15:15 – 16:16 uur (groep 3/4/5) en 16:30 – 17:30 uur (groep 6/7/8). Waar: Bernhardlaan 83a, 9291MP Kollum.  

DONDERDAG 19 MEI – OP DE FIETS NAAR JE WERKDAG

Vandaag is het de nationale “Fiets naar je werk” dag. Daarom gaan wij als echte @WORK’ers natuurlijk op de fiets naar ons werk! Doe jij ook mee? En heb je een collega in de buurt wonen? Fiets dan samen, wel zo gezellig! Laat ons zien met wie jij fietst en hoe gezellig het is door een foto naar ons te sturen. Dit kan via social media of stuur een Whatsapp bericht naar 06 3077 9944.

VRIJDAG 20 MEI – SUPPEN | v.a. 19:00 uur

Het weekend sportief beginnen? Op deze laatste dag van de @WORK vitaliteitsweek staat een workshop suppen op het programma! Altijd al eens willen suppen of wil je graag nog beter worden, meld je dan snel aan. Samen is natuurlijk leuker dan alleen dus meld ook je partner, vrienden of collega’s aan. Waar: Bildreed 3, 9221 SJ Rottevalle (Sup Centre Fryslân).

Spieren voor Spieren

Wij realiseren ons maar al te goed dat vitaliteit helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom gaan wij tijdens de @WORK Vitaliteitsweek zoveel mogelijk geld inzamelen voor Spieren voor Spieren. Op de website van Spieren voor Spieren hebben wij onze eigen @WORK-pagina. Op deze pagina kun je doneren en wordt het bedrag bijgehouden wat wij met zijn allen hebben binnengehaald! >PAGINA SPIEREN VOOR SPIEREN.
Waarmee kunnen we je helpen?