Mijn naam is Welmoed en ik ben mijn hele leven al woonachtig in Nij Beets. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te winkelen, koken, reizen, naar concerten gaan, met de boot varen en gezellig met vrienden afspreken.

Mijn stages heb ik op het gebied van HR gedaan, dit vond ik zo leuk dat ik ook graag na mijn stage een baan wilde zoeken als HR-medewerker. Eenmaal terug in Nederland ben ik op zoek gegaan naar werk in de omgeving Friesland/Groningen. Ik zag een vacature bij @WORK vrijkomen, daar heb ik gelijk op gereageerd en een maand later werkte ik er al. Dat is dus ontzettend snel gegaan! Ondertussen werk ik hier al een jaar met veel plezier. Ik vind het werken bij @WORK erg leuk en het team is heel gezellig. De samenwerking onderling is goed en iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Daarnaast vind ik de werkzaamheden ook leuk, het is erg afwisselend.  

Als HR-medewerker houd ik mij vooral bezig met de verloning, het maken van contracten, nieuwe uitzendingen in de systemen zetten en pensioenaangiftes. Ook zorg ik ervoor dat flexkrachten en klanten de uren in het online-urensysteem kunnen zetten. Wanneer er vragen zijn over het urensysteem, loonstroken of facturen hebben kunnen ze bij mij terecht.  

Waarmee kunnen we je helpen?