@WORK spotlight: Stijnie Hamoen

In de spotlight: Stijnie Hamoen! Of het nu gaat om een huid verbeterende behandeling, een massage of advies over skin-care producten, bij Stijnie ben je aan het juiste adres! Deze topper werkt nu anderhalf jaar via @WORK bij June City Wellness in Leeuwarden en vertelt graag aan ons wat er zo leuk is aan haar werk.

MEER DAN ALLEEN BEAUTY

Stijnie wist al vroeg dat ze schoonheidsspecialiste wilde worden en daarom was de keuze voor de opleiding schoonheidsspecialiste al snel gemaakt! Daarnaast heeft ze vorig jaar ook nog haar propedeuse voor huidtherapeute gehaald. Ondertussen is ze ook al druk aan het kijken welke opleiding of cursus ze in de toekomst nog wil volgen. Een ding is zeker: ze zit niet graag stil!

“Wat ik het leukste aan mijn vak vind? Mensen op hun gemak stellen, een stukje ontspanning geven en het voeren van gesprekken”. Naast allerlei verschillende soorten (beauty)behandelingen waarvoor je bij Stijnie terecht kan, houdt zij zich ook graag bezig met huidtherapie. Dit zijn behandelingen waarbij er dieper in de huid wordt gekeken, om zo in kaart te brengen hoe de huidconditie verbeterd kan worden. “Samen met de klant ga ik kijken met welke producten en welke manier van voeding we de huid kunnen verbeteren. We maken samen een plan waardoor je ook echt vooruitgang gaat zien. Dat is voor mij ook de reden geweest om voor huidtherapie te kiezen, dat je op zo’n manier zoveel kunt betekenen voor iemand is ontzettend fijn! En dat ik dit mag doen bij June City Wellness ben ik heel blij mee” voegt Stijnie toe.

JUNE CITY WELLNESS

Een wellness, midden in de stad waar je heerlijk kunt ontspannen tijdens een van de vele behandelingen. “Een plek waar mensen zich thuis voelen, tot rust kunnen komen en advies kunnen vragen. Bij June City Wellness halen we de klant even uit de dagelijkse hectiek. Het ontspannen gevoel wat de klant krijgt is ook wat wij graag willen uitstralen”. Ook over haar collega’s is Stijnie erg enthousiast: “Het is fijn om met elkaar te kunnen sparren en samen tot mooie ideeën te komen. Bij June City Wellness doen we het echt samen als één team!”

June City Wellness hecht veel waarde aan het gebruik van natuurlijke producten op het gebied van huidverbetering en make-up. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van dierproefvrije, biologisch gecertificeerde en ecologische producten, dat is dus ontzettend milieubewust! De producten worden niet alleen tijdens de behandelingen gebruikt maar ze zijn ook online te bestellen in hun eigen webshop.

WERKEN VIA @WORK

June City Wellness werkt sinds 2020 samen met @WORK Personeelsdiensten. “De samenwerking verloopt erg goed en ik merk dat jullie de zaken goed voor elkaar hebben als het bijvoorbeeld gaat om het pensioen of andere regelingen. Maar ook een kaartje wanneer je jarig bent of af en toe een cadeautje krijgen is erg leuk! Als er vragen zijn dan kunnen we bij jullie terecht en wordt het snel beantwoord, dus dat werkt perfect!” Stijnie voegt toe: “Je proeft ook aan de manier van communiceren en de manier waarop jullie met elkaar omgaan dat @WORK een fijn bedrijf is.”

Ben jij net zo enthousiast als Stijnie en wil je ook graag aan de slag als schoonheidsspecialiste? Of ben jij op zoek naar een andere leuke baan? Wij staan voor je klaar! Bel ons op 0512-587999 (Drachten) | 0511-820282 (Kollum) of schrijf je in via de website www.workbv.nl/inschrijven, dan helpen wij je graag verder.

Waarmee kunnen we je helpen?