@WORK spotlight: Oeds en Jan

Deze maand in de spotlight: Oeds de Haan en Jan Slok!  Al bijna 10 jaar werkt dit topduo via @WORK op de meest uiteenlopende bouwplaatsen en gaan ze elke dag weer met veel plezier aan de slag! Met hun jarenlange ervaring kent het metselvak voor deze toppers geen geheimen meer. Daarom zijn wij maar al te blij met deze vakmannen!

LIEFDE VOOR HET METSELVAK

Beide mannen zijn al jong begonnen in het metselvak. Oeds kwam van de LTS en begon direct te werken bij een groot metselbedrijf bij hem in de buurt. Hij vond het heerlijk om in de buitenlucht zijn geld te verdienen en zo is de liefde voor het vak ontstaan. Jan kwam via de opleidingen timmerman en metselaar terecht bij een bedrijf dat zich specialiseerde in aluminium en kunststof kozijnen. Hier hielp hij niet alleen met het plaatsen van de kozijnen maar deed hij ook veel metselwerkzaamheden, zoals bijvoorbeeld bij de aanbouw van een serre. Bijna 10 jaar geleden kwamen Oeds en Jan bij @WORK voor een baan als metselaar. Deze werd al snel gevonden bij Metselbedrijf Haulerwijk en daar werken zij nog altijd met veel plezier!

METSELBEDRIJF HAULERWIJK

Bij Metselbedrijf Haulerwijk werken Oeds en Jan op veel verschillende bouwplaatsen. Zo werken ze de ene keer aan de bouw van een groot centrum en zetten zij zich daarna bijvoorbeeld in bij de nieuwbouw van huizen of appartementen. Veel afwisseling dus! Oeds: “Het blijft natuurlijk metselen en lijmen maar toch is het steeds anders. Je hebt ook genoeg metselbedrijven die alleen aan kleine vrijstaande huisjes werken. Daar doe je elke dag hetzelfde”. Jan: “Dan heb je een lat, onder de goot, streepjes eronder en metselen. Hier is het soms echt zelf uitzoeken, dat is veel leuker én uitdagender”.

Momenteel zijn de mannen te vinden in Hallum. Hier werken ze mee aan de bouw van het “Bruisend Hart” van Hallum. Straks vinden hier het zwembad en verschillende sportactiviteiten, zoals de voetbalvereniging en de kaatsclub, onderdak in één gemeenschappelijk gebouw. Jan: “Op deze bouw vliegen de dagen altijd voorbij. De sfeer is erg goed en het is heel gezellig. Wij zeggen dan ook altijd: werkplezier is altijd het belangrijkste”.

WERKEN VIA @WORK

Al direct vanaf het begin was er een goede klik tussen de mannen en @WORK. Daarnaast houden ze wel van een feestje en zijn ze dan ook erg enthousiast over onze jaarlijkse zomer- en winterfeesten. Een paar jaar geleden kwam Jan zelfs verkleed als kerstman! “Dit zijn altijd erg gezellige momenten om samen te komen en elkaar weer te spreken. Ze nemen de tijd voor je en het is altijd gezellig”, aldus Jan. Ook ervaren de mannen de communicatie tussen hen, @WORK en Metselbedrijf Haulerwijk als heel positief. Jan: “De communicatie is altijd goed, duidelijk en snel. De lijnen zijn kort, waardoor we altijd snel geholpen worden”. “Maar dat is natuurlijk niet alles” zegt Oeds. “Als wij bij jullie op kantoor komen is het ‘noflik’ en ontspannen. We voelen ons welkom en de koffie staat altijd klaar”.

Wil jij ook graag aan de slag als metselaar? Of ben jij op zoek naar een andere leuke baan? Wij staan voor je klaar! Bel ons op 0512-587999 (Drachten) | 0511-820282 (Kollum) of schrijf je in via de website www.workbv.nl/inschrijven, dan helpen wij je graag verder.

Waarmee kunnen we je helpen?