@WORK spotlight: Hans Albers

Deze maand in de spotlight: Hans Albers! Sinds november vorig jaar werkt deze enthousiaste fitnessinstructeur met veel plezier via @WORK bij sportschool Switte in Buitenpost! Hans vindt lesgeven het allerleukste om te doen en dit past hij dan ook maar al te graag toe in zijn werk. Hier zijn wij natuurlijk maar al te blij mee!

PASSIE VOOR LESGEVEN

Al vanaf jongs af aan heeft Hans een passie voor lesgeven, daarom was de keuze voor het CIOS al snel gemaakt. Hans haalt veel energie uit het begeleiden van mensen en hun nieuwe dingen aanleren. Daarom is hij na het afronden van het CIOS op zoek gegaan naar een leuke baan instructeur in de sportwereld. Deze vond hij al snel via @WORK bij sportschool Switte in Buitenpost! Met veel plezier is Hans hier sinds november vorig jaar werkzaam. Het leukste aan zijn baan vindt hij het begeleiden van de sporters en het geven van groepslessen. Hans: “Dan vliegt de tijd voorbij!”.

Naast zijn baan als fitnessinstructeur is Hans ook druk bezig met de toelatingstoetsen voor de PABO. Deze hbo-studie wil hij deeltijd gaan volgen zodat dit goed te combineren is met zijn leuke en diverse baan bij Switte.

SPORTSCHOOL SWITTE

Sportschool Switte biedt hun klanten een heel divers sport- en gezondheidsaanbod. Zo kan je er terecht voor fitness, groepslessen, sportschema’s, leefstijl coaching, afvallen, fysiotherapie en sportmassages. Ook staat bij Switte altijd de koffie en thee klaar, “sommige klanten kunnen niet sporten, maar komen dan juist alsnog langs voor een kopje koffie of thee en een praatje” aldus Hans. “Dit komt door de fijne, gezellige en gemoedelijke sfeer die hier hangt” aldus Hans. Dit is ook wat Hans direct opviel toen hij begon, een fijne sfeer en een informele werkomgeving. Hans: “Wanneer het even rustig is kan ik altijd even gezellig een praatje met een klant of collega maken”.

Hans zijn takenpakket is breed en divers. Naast het ondersteunen van de klanten tijdens het sporten geeft hij ook de groepsles crosstraining en heeft hij al diverse buitentrainingen gegeven. Ook kun je bij Hans terecht voor een intake, het afsluiten van een abonnement en het instellen van proefweken. Verder zorgt hij ervoor dat de sportschool er netjes, opgeruimd en schoon uitziet en neemt hij telefoontjes aan. Kortom een hele diverse baan! Hans: “De afwisseling in de werkzaamheden is wat ik erg leuk vind, maar het begeleiden van de klanten en het geven van groepslessen is het allerleukste om te doen”. Daar zien we weer de passie voor het lesgeven terugkomen.

 

WERKEN VIA @WORK

In zijn zoektocht naar een baan vond Hans de sfeer, gezelligheid en persoonlijkheid het belangrijkste. Hans: “Het eerste gevoel moet goed zijn en dat was het bij @WORK en Switte direct. Hierdoor wilde ik hier graag aan de slag”. De communicatie was duidelijk en het gesprek met Switte was snel geregeld. “Ook in vergelijking met andere uitzendbureaus, daar moest je toch vaak zelf overal achteraan. Bij @WORK was dit niet het geval, hier werd alles voor mij opgepakt en kreeg ik snel terugkoppeling” aldus Hans. Vanaf het moment dat Hans via @WORK bij Switte aan het werk ging is hij goed te spreken over de communicatie en samenwerking. Hans: “Wanneer ik een vraag heb kan ik altijd bellen of even een appje sturen. Begrijp ik het dan niet, krijg ik gelijk een duidelijke uitleg. Heel erg fijn!”.

Wil jij ook graag aan de slag als fitnessinstructeur? Of ben jij op zoek naar een andere leuke baan? Wij staan voor je klaar! Bel ons op 0511-820282 (Kollum) | 0512-587999 (Drachten) of schrijf je in via de website www.workbv.nl/inschrijven, dan helpen wij je graag verder.

Waarmee kunnen we je helpen?