Spiksplinternieuw

Het is je vast wel opgevallen, de website van @WORK heeft een nieuw jasje! Wij hopen dat je op onze nieuwe website nog sneller vindt wat je zoekt. Wij zien er nu op ‘het web’ compleet anders uit, maar ook in het ‘echt’ is er de afgelopen tijd veel veranderd. We geven je graag een update over alle leuke gebeurtenissen!

Nieuwe gezichten bij @WORK 


Misschien heb je ze als eens voorbij zien komen, onze spiksplinternieuwe managementassistent Wendy de Vries en controller Herman Migchelbrink. Als je ons belt, krijg je 9 van de 10 keer Wendy aan de lijn. Mocht je geen goed gesprek met Wendy willen, dan verbindt ze je graag door naar een collega. Naast telefoon opnemen zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt bij @WORK. 
Nieuw is ook controller Herman. Nou ja ‘nieuw’? – Hij verruilde zijn plek bij Vrieservice voor een zetel bij @WORK. Herman zorgt ervoor dat wij ons allemaal een beetje gedragen op kantoor 🙂 Met zijn scherpe helicopterview is hij een onmisbare schakel binnen @WORK!

Na de zomer hebben twee collega’s een nieuwe uitdaging gevonden, namelijk Sanne en René. Het was even zoeken om voor deze fijne collega’s vervanging te vinden, maar dat is gelukt! Krista Sietsma, Anoeska Verwoert en Tjeerd-Jan Heidbuurt durfden het aan om bij ons aan de slag te gaan! Zij gaan de rol als intercedent op zich nemen. Ben je dus op zoek naar een leuke baan, of een goede kracht binnen je bedrijf? Klop dan eens aan bij een van onze match-helden!

@WORK zoekt het hogerop!

Met zoveel nieuwe collega’s begonnen we echt wel wat uit ons jasje te groeien. Na de verhuizing van bovenbuurman Vrieservice was de keuze dan ook snel gemaakt: “Die bovenverdieping? Die doen we er gewoon lekker bij!” Na een speed-verbouwing is ons pand nu perfect afgestemd op hoe wij graag willen werken. Op onze benedenverdieping staan/zitten nu onze intercedenten paraat om je aan een baan of leuke medewerker te helpen. Boven vind je nu onze HR- en salarisadministratie, marketing en communicatie en controlling. Benieuwd hoe het is geworden? Kom dan eens langs voor een bakje koffie!

Volgende week stellen onze nieuwe collega’s Krista, Anoeska en Tjeerd Jan zich aan je voor!

> Naar de personeelspagina van @WORK

Waarmee kunnen we je helpen?