Nieuw jaar, nieuwe voornemens, nieuwe baan?

Het is januari: we staan aan het begin van 2019. Voor velen een moment om terug te blikken naar 2017, maar ook zeker een moment waarop je plannen en goede voornemens kunt gaan maken voor de toekomst. Meer sporten, veel leuke dingen doen, minder eten, stoppen met roken, minder stressen… zomaar een paar goede voornemens die op veel lijstjes terug te vinden zijn.

 

Toe aan een nieuwe baan?

In het nieuwe jaar blijkt dat ook veel mensen op zoek gaan naar een nieuwe baan. Het vinden van nieuw werk staat blijkbaar dus op vele verlanglijstjes. Ben jij ook toe aan een nieuwe start? Ben je het thuiszitten zat of heb je wel werk, maar zou je graag wat anders willen doen? Of stop je binnenkort met school, maar wil je wel graag wat nuttigs doen?
We gaan graag (vertrouwelijk) met je in gesprek wat wij voor jouw loopbaan kunnen betekenen en wie weet gaat jouw voornemen al gauw werkelijkheid worden! Wil jij graag samen met ons jouw toekomstige loopbaan in beeld brengen? Bel ons dan voor een afspraak of kom langs op onze vestiging in Drachten of Kollum. Klik hier voor onze contactgegevens.

Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend onze vacatures eens bekijken, hiervoor ga je naar de volgende link > Vacatures

 

Voornemens van @WORK

Heeft @WORK zelf eigenlijk ook goede voornemens? Jazeker! 2019 wordt het jaar waarin we hopelijk nog meer mensen aan een leuke nieuwe uitdaging kunnen helpen en opdrachtgevers aan geschikte werknemers! Daarnaast gaan we ons nog meer richten op de duurzame inzetbaarheid van onze flexwerkers en medewerkers. Duurzame inzetbaarheid is beleid waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met de specifieke omstandigheden en wensen van medewerkers in de verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Duurzame inzetbaarheid richt zich op jong en oud. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed inzetbaar blijven. Bij goed inzetbare medewerkers is het ziekteverzuim bijvoorbeeld lager en daarnaast kunnen ze bijvoorbeeld beter inspelen op aanpassingen van een takenpakket, verandering in loopbaan en ontwikkelingen in de organisatie. Heel belangrijk dus om daar in te blijven investeren!

Om deze doelen te bereiken staan er leuke, gezonde en sportieve acties op de planning. Wat dat gaat zijn, blijft nog even een verrassing! Blijf dus onze website en social media goed in de gaten houden!

 

Wij wensen je een gezond jaar met veel werkplezier!

Team @WORK Personeelsdiensten

Waarmee kunnen we je helpen?