Wat leuk dat u samen met ons het 15-jarig jubileum van @WORK wilt vieren. Wij hebben voor deze dag een feestelijk programma op de planning. U kunt in onderstaand keuzemenu zelf kiezen of u zich voor een of meerdere delen wilt aanmelden.

@WORK Rally
In de middag rijden we de beroemde @WORK Rally! Er is een prachtige route door de regio voor u uitgestippeld die u samen met uw partner gaat rijden.

Tijdens de rally is het doel een onbekend parcours over de openbare weg correct te rijden. Aan de hand van getekende situaties rijdt u via bol-pijl navigatie genoemd in een roadboek in de aangegeven richting. Onderweg komt u langs een aantal controlepunten en opdrachten. Bij de rally gaat het om het teamspel tussen bestuurder en navigator.

Wilt u meedoen maar neemt u geen partner mee? Dan kunt u dat in onderstaand formulier laten weten, wij zorgen dan dat er een andere relatie of een @WORK’er klaar staat om samen met u de rally te rijden.

De route zal eindigen bij Landgoed Stania State. Hier kunt u genieten van een heerlijk diner en sluiten we de avond af met spreker Jos Burgers.

Wij zien u graag op donderdag 15 september!

 

Aanmelden 15 jaar @WORK

Waarmee kunnen we je helpen?